Monday, 15 October 2012

Gugu Swaddle Pod - Bedung Bayi Berzip Koleksi Terbaru!

Assalamualaikum semua,

Gugu Swaddle Pod Koleksi Oktober'12 sudah tiba di Kedai Mama And Kids!
Koleksi kali ni semuanya warna plain, tetapi mengancam. ;D

Ada tujuh warna pilihan yang sangat menepati citarasa ibu bapa yang melihat dan membeli dan si manja yang memakai...
  • Soft blue
  • Light blue
  • Purple
  • Pink Bandung
  • Royal Blue
  • Turquoise

Mari-mari cuci mata tengok bedung berzip yang berwarna-warni!

Gugu Swaddle Pod Koleksi Oktober '12. 

"Saya dibedung dengan Love Orange. Masih ada sehelai lagi, cepat ibu..!"


Zaman sekarang macam-macam ada. Nak bedungkan bayi pun cuma zipkan saja. Dah siap...!
Dua orang anak saya pun tak sempat nak cuba bedung berzip ni. Masa mereka bayi dulu, saya bedungkan cara biasa je. Balut-balut tu, tapi asyik terlerai je. Penyudahnya tak bedung. ;P

Dengan bedung berzip Gugu Swaddle Pod ni pun memang tak perlu risau bayi kepanasan. Materialnya cotton spandex yang sejuk dan memeri (stretchy) sangat sesuai dengan iklim Malaysia yang panas hampir setiap hari.

Bayi yang baru lahir hingga mencecah 7Kg boleh muat dibedung dengan Gugu Swaddle Pod. Pasti bayi tidur lebih lena, ibu-ibu khususnya yang masih berpantang tu juga dapat rehat lebih lama. Nak susukan anak juga lebih senang bila dibedung. Tangannya taklah "tercicir" ketika menyusukan.

Jangan tunggu lama-lama.. Cepat habis ni tau. Masukkan Gugu Swaddle Pod - Bedung bayi berzip dalam newborn checklist anda ya!

Lawati http://kedaimamaandkids.com untuk pembelian. Atau lawati facebook Kedai Mama And Kids untuk info terkini.

Untuk pengguna mobile, boleh ke link ini untuk pembelian http://kedaimamaandkids.ecwid.com.