Tuesday, 10 June 2014

Softique CloZet - Butik di Rumah yang Wow!

Minggu lepas diri ini menyemakkan diri meninjau-ninjau projek terbaru Acu di Bangsar. Beliau telah mentransfromasikan rumahnya menjadi sebuah "almari baju".

Almari bukan sebarang almari. Almari ini adalah medan bershopping santai para wanita sekitar Bangsar. Dah alang-alang makan tengah hari di Restoran Mahbub, maka silalah berjalan kaki ke Lucky Garden dan serbulah Softique CloZet Houseboutique.


Ketika sessi busy body tempoh hari, kelihatan para vendor sedang menyusun atur barangan jualan masing-masing. Tudung shawl, kasut, baju, dan kuih raya pun ada!Antara ruang yang telah dipenuhkan oleh vendor-vendor.

Ruang-ruang yang telah dibooking oleh vendor-vendor Softique CloZet.


KedaiMamaAndKids.com pun tak nak ketinggalan menyibuk juga. ;)

Dah pun mula beroperasi pada 7 Jun 2014 yang lalu secara rasminya. Maka, kawan-kawan sekalian yang berada di Bangsar bolehlah membeli-belah di Softique CloZet Houseboutique. Dibuka dari jam 10 pagi hingga jam 10 malam, beralamat di No.4, Jalan Cenderai 2, Lucky Garden Bangsar. Jaraknya berjalan kaki tak sempat berpeluh dari Bangsar Village. Okay, kalau berpeluh pun tak apa, sebab butik ni berair-cond. :D


Maklumat lanjut boleh hubungi 013 678 4420 (Sofiah).


No comments:

Post a comment