Wednesday, 13 March 2013

Bedung Moden Berzip Gugu!

Assalamualaikum semua,

Tinggal beberapa bulan saja lagi sebelum saya melahirkan anak ketiga. Terasa sedikit berdebar kerana sedar tak sedar, satu persiapan pun saya tak buat lagi. Sangat bersemangat untuk bantu ibu-ibu lain sediakan kelengkapan bersalin dengan menjual Gugu Swaddle Pod dan kelengkapan lain, sampaikan terlupa dengan diri sendiri. Hehe...

Tiap-tiap bulan ada saja koleksi bedung moden berzip Gugu Swaddle Pod yang baru dan mencuit hati. Rasa tak sabar nak pakaikan bedung ni pada anak ketiga nanti. Sewaktu permulaan penjualan bedung moden, anak kedua saya tak sempat mencubanya sebab dah besar dan sudah tak berbedung.

Pada mulanya, saya dah aim nak simpan satu helai corak Owl dari Koleksi Januari '13 (lihat dua dari kiri). Comel kan? Saya jatuh hati dengan kecomelan burung hantu merah jambu dan oren.


Koleksi Januari sangat terhad di KedaiMamaAndKids.com.


Sehinggalah baru-baru ini Gugu Swaddle Pod Koleksi Mac '13 pulak tiba. Alamak, lebih cutelah corak-coraknya! Semua corak terbaru, tak pernah lagi dikeluarkan sebelum ni.


Koleksi terbaru bulan Mac '13 di KedaiMamaAndKids.com.



Corak bintang-bintang Lucky Stars dan Pinky Stars, serta Dotty Dots nampaknya universal, sesuai kalau tak tahu jantina anak yang bakal lahir nanti. Kalau confirm anak perempuan, Butterflies dan Cutie Dots pasti daku grab! Purple Flowers pun tak kurang comelnya...Hei, dah rambang mata pula. Tak tahu nak pilih mana.

Suami saya kata, tak payah nak pening-pening pilih. Nanti bulan-bulan depan pasti akan ada keluaran baru dengan warna dan corak yang macam-macam lagi. Pakai saja mana-mana bedung moden Gugu yang ada dalam stok ketika anak lahir nanti. Tak kisah corak apa, janji pemakaiannya tetap praktikal. Hehe..... 



1 comment: