Thursday, 17 May 2012

Kini Kembali dengan Secebis Kedai!

Assalamualaikum semua.

Dah lama sangat saya tak menulis cerita terbaru di sini.

Sejak menjebakkan diri dalam bisnes online ni, jadual harian agak kelam kabut juga. Mana yang sempat saja dibuat. Hehe.

Sudi-sudilah menjengah kedai maya saya - Kedai Mama And Kids di sini.


Sesiapa nak walk in pun boleh. Ada sebahagian stok saya simpan sendiri jika ada pelanggan yang berminat untuk walk in. Tapi kenalah beritahu dulu sebelum datang. Lokasi saya di Sri Rampai, KL.

Antara produk yang terhangat adalah bedung bayi moden dengan inovasi terkini - Gugu Swaddle Pod!
Mudah sangat nak bedung bayi zaman sekarang ni. Cuma zip sahaja, dan tak perlu balut banyak kali. Materialnya elastik dan yang pentingnya tak panas. Harga pun mampu milik, cuma RM35 sehelai.

Macam-macam lagi ada. Permainan, buku dan keperluan berpantang. Boleh lawati Kedai Mama And Kids untuk lihat katalog penuh.

Sehingga berjumpa lagi di lain masa.






No comments:

Post a comment